Neem contact met ons op: Telefoon: 0513 - 654999 • info@veenstra-fietsen.nl

E-Bike.

Ciclone

 

Elektrische fietsen bij Veenstra Fietsen

Naast het succesvolle model de Omega brengt RIH de Z-Omega uit. RIH fietsen zijn voorzien van een stille voornaaf-motor. De hele fiets, inclusief ondersteuning, is ontwikkeld op toeren. Verwacht van de RIH geen racemonster, de ondersteuning voelt comfortabel en vloeiend aan. Nieuw is de een extra ondersteunende mode, het heuvelprogramma. Dit maakt fietsen in heuvels mogelijk zonder zelf extra ondersteuning te hoeven geven. De fiets is perfect afgewerkt, dat voel en zie je aan alles. De lasnaden van het frame zijn zeer glad afgewerkt en de lichte mono-shock voorvork heft trillingen goed op. Met twee kleine maar duidelijk aanspreekbare knopjes binnen handbereik, is de snelheid comfortabel aan te passen op de actuele situatie. De Z-Omega is leverbaar vanaf januari 2016.

Het tweede model dat testgereed staat is de Alba Ciclone. Dit model is uitgevoerd met het nu al als koploper betitelde Shimano STePS systeem. Een middenmotor met uitzonderlijke kwaliteiten. De Alba Ciclone is een sportieve elektrische fiets en heeft een sterke kwaliteit/prijsverhouding. Waar de Z-Omega uitblinkt in comfort/toeren blinkt de Alba uit in robuustheid en kracht. De middenmotor is perfect in het midden geplaatst voor een fijne balans. Maar liefst drie sensoren tasten voortdurend af hoeveel ondersteuning, wanneer nodig is. Een natuurlijke ondersteuning, die ondersteunt op alle momenten dat ondersteuning nodig is.

Beide fietsen zijn uitgerust met heerlijk doseerbare hydraulische remmen, zijn uitgerust met de nieuwste lithium ion batterijen en behoren tot lichtste fietsen in hun klasse; 23,5kg inclusief batterij.

U bent uitgenodigd voor een testrit: “Fietsen met een glimlach”,
aldus Hidde Veenstra.

Alba-steps_display

Cranck_steps

 

Z_Omega

 

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...